Vi har valt att jobba tillsammans med Resurs Bank för att ge Er möjligheten att dela upp betalningen på flera månader. Prisuppgifterna är baserade på ränteläget 2012-11-20 och kan justeras av kreditgivaren. Vi försöker uppdatera vår information så ofta som möjligt men för exakta detaljer rådgör med någon av våra säljare.

ANSÖK SJÄLV HÄR – klicka på loggan!

Genomgång av delbetalningsköp, påskrifter och annat görs på plats hos er t ex vid sadelutprovning. Önskar ni beställa sitsar, tillbehör och kläder så kontakt någon av våra säljare via telefon eller mail så ordnar vi allt.

**Exemplet här ovanför förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Enligt kontovillkoren kan det finnas krav på lägsta inbetalningsbelopp, vilket kan medföra högre månadsbelopp än vad som annars skulle blivit fallet. I sådana fall förkortas i stället återbetalningstiden. RB kreditprövar ansökan enlig lag. Vid inhämtande av uppgifter från extern databas erhålles kopia av lämnade uppgifter från kreditupplysningsföretaget. RB förbehåller sig fri prövningsrätt.

Allmänna villkor (öppnas i nytt fönster)

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI) (öppnas i nytt fönster)