Vi älskar dig som älskar hästar – vi tror att du som kund har mängder med tankar som vårt lilla företag kan ha nytta av – vi vill träffa dig!

Genom att några gånger per år arrangera Ambassadörsutbildning på en väl vald plats skapar vi ett forum för både kompetensutveckling och återkoppling. De flesta som deltar är sadelägare, några är sadelmakare eller har annan profession inom hästnäringen och vill veta mer om våra produkter. Men vi är övertygade om att det blir riktiga supergäng som samlas – med hästen som gemensamt intresse.

En Ambassadörsutbildning är

Samling  09.30 – fika & mingel
Kunskap 10.00 – Ur hästens synvinkel, vår chefsveterinär föredrar om anatomi, rörelsemönster, historik kopplat till dagens beteende
Lunch 11.30 – vi ordnar en enkel lunch och dryck (notera ev. allergier vid anmälan)
Rebel´s 12.30 – Vår säljchef beskriver utifrån förmiddagens fakta hur vi har tänkt – och löst sadelkonstruktionen
Summering 13.30 – VD berättar, summerar och frågar – hur vi tänkt oss framtiden, vad ni gärna ser i framtiden och kan vi hjälpas åt för att värna om hästen!

Ambassadörsutbildningen är teoretisk i grunden, om vi har möjligheten kan vi koppla till en praktisk demonstration under utbildningen – lite beroende på vilka lokaler vi håller till i. Mer information om detta fyller vi på med så snart vi vet.